Badrumsrenovering Bankeryd

Einefors Golv – badrumsrenovering Bankeryd

Vi uppfyller dina förväntningar

Varmt välkommen till Jönköpings läns trevligaste firma, Einefors Golv! Vänd dig till oss om för att få hjälp med badrumsrenovering i Bankeryd med omnejd. Med många års erfarenhet vet vi vad som krävs för att kundens krav & önskemål ska gå i uppfyllelse. Utöver det här med att du kan få hjälp med badrumsrenovering, så erbjuder vi mycket annat, vilket du kan se under vårt tjänsteutbud.

Om oss

Hos oss finns hantverkare med över 20 års erfarenhet inom golv och badrum. Här finns våtrumsbehörighet och självklart försäkring. Alltför er trygghet! En god dialog med kunden från början till avslut av projekt säkerställer ett resultat som motsvarar kundens krav och förväntningar.

Badrumsrenovering Bankeryd

Små & stora uppdrag

Här tar vi oss an både stora och små jobb, oavsett om det gäller golvläggning, plattsättning, badrumsrenovering eller någonting annat.

Alltid nöjda kunder

Det är alltid kundens önskemål och behov som är i centrum. Helt nöjda kunder är vårt mål.

Badrumsrenovering Bankeryd

Vad vi erbjuder för tjänster

Vi vänder oss till framförallt till försäkringsbolag, men även fastighetsägare och bostadsrättsföreningar samt förvaltare och försäkringsbolag. Även privatpersoner kan anlita oss. 

Golv

Av oss kan du få hjälp med golvslipning, golvläggning och golvavjämning.

Badrum/våtrumsbeklädnad

Här finns behörighet för säkra badrum. Med vår hjälp inom badrumsrenovering får du ett fint badrum att glädja dig åt under många år i framtiden oavsett om det är ett badrum hemma eller på arbetsplatsen. Våtrumsbeklädnad i plast eller keramik är vi bra på!

Välkommen

Einefors Golv hjälper försäkringsbolag, fastighetsägare, förvaltare och privatpersoner i Jönköpings län med allt från golvläggning till badrumsrenov

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Einefors Golv AB

ÅSAVALLGATAN 9, 562 30 Norrahammar

076-042 40 90

timeinefors1@gmail.com

Badrumsrenovering Bankeryd

Einefors Golv hjälper försäkringsbolag, fastighetsägare, förvaltare och privatpersoner i Bankeryd, exempelvis med badrumsrenovering.

Badrumsrenovering Bankeryd